diumenge, 28 de juny de 2020

Canvis a la comunitat del Carme

Cada any, quan arriba el mes de juny, el provincial anuncia els canvis que es faran al llarg de l'estiu a les diverses comunitats.
Aquesta vegada hi haurà canvis al Carme. Són els següents:
L'Albert Moliner, que estava fent una etapa d'acomoanyament inicial per a ser escolapi anirà a fer el noviciat a la Viceprovíncia de les Califòrnies. En concret el darà a la comunitat de Mexicali, on tndrà com a acompanyant o formador en Salvador Riera, i farà el noviciat amb altres dues persones. Li desitgem bon viatge i bona experiència.
En Jaume Salas, vindrà de la parròquia, que vivia a la Comunitat de Verdum (Nou Barris), es trasllada a viure al Carme. Fins ara anava i tornava gairebé cada dia. Ara s'estalviarà el transport diari i podrà dedicar més temps a la parròquia.
I junt amb ell també vindrà al Carme, des de Verdum, en Jordi Vilà, qui vetllarà per donar continuitat al projecte de la comunitat del Carme, a més d'altres projectes escolapis que s'iniciaran aviat al barri.
Al Jaume i al Jordi el donem la benviguda.
I com que a la casa no hi ha lloc per a tants, l'Eduard marxarà cap a Verdum, per impulsar la comunitat de Nou Barris com a espai d'acollida.
Una bona moguda que esperem sigui per a veure créixer tots els projectes que hi ha en marxa.
Bon canvi als que s'han de moure i bon estiu a tothom !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Canvis a la comunitat del Carme

Cada any, quan arriba el mes de juny, el provincial anuncia els canvis que es faran al llarg de l'estiu a les diverses comunitats. Aque...