divendres, 20 de març del 2020

Història d'un flam comunitari en temps de confinament.

El confinament provoca que al llarg del dia puguem fer coses que normalment ens seria difícil de fer per manca de temps. Però estar 24h a casa dóna per a molt!

Així és com el dimecres 18 elq ui feia la compra va portar els ingredient necessaris per fer la crema de sant Josep. Una bona dotzena d'ous i llet fresca, de la que es troba als refrigeradors dels supermercats.

El mateix dimecres cap a les 8 del vespre ens hi vàrem posar. En prinipi volíem fer crema, però tan aviat ens vàrem adonar que no teníem el ferro per cremar-la un cop feta, i sense acudir-se'ns cap altra alternativa, vàrem optar per fer un flam. El flam de sant Josep... o hauríem de dir del confinament?

Aquest dia de sant Josep li va tocar cuinar a l'Albert. De primer una plat de llenties amb arròs boníssim. De seon una hamburguesa amb amanida i per postres el flam

I aquí el resultat: 

Aquí dos dels comensals, el tercer és el fotògraf,

El flam sortint de la nevera

El flam tot just girat, però encara no s'ha deixat anar

Ara, si, ja s'ha tombat

I vet aquí un flam de confinament

Foto del seu millor perfil

I en fem tres talls pel dinar i tres talls que guardem per demà

I ja servit, amb dos tallets de pastís de xocolata.

Ja veieu que qui no es distreu és perquè no vol. Potser ala fi del confinament aquestes dates també les recordarem per aquell moment en que vàrem poder fer coses que habitualment no fem. 

Us convidaríem a passar per casa per tastar-lo, però incompliríem el confinament, així que no patiu que fa farem un esforç i ens el menjarem a la vostra salut !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Canvis a la comunitat del Carme

Cada any, quan arriba el mes de juny, el provincial anuncia els canvis que es faran al llarg de l'estiu a les diverses comunitats. Aque...