dimarts, 14 de gener del 2020

90 minuts amb....

Moltes vegades coneixem persones que per la seva experiència, coneixements o vivència poden ser testimonis pels altres. A la comunitat del Carme ens vàrem proposar allò que va dir el papa Joan XXIII (si és que ho va dir ell): "Estem més necessitats de testimonis que de mestres."
Doncs això és el que pretenem amb el "90 minuts amb...."
Un cop al mes, aproximadament, oferim a les persones que ho demanen, un dinar a la comunitat amb un testimoni.
No us penseu que fem dinar per a tothom!  Si més no en aquests dinars. No. Cadascú es porta l'entrepà o la carmanyola i la comunitat posa la beguda, fruita i el testimoni, Comencem a les 13.45 i acabem a les 15.15. 90 minuts justos, d'aquí el nom.
Hem estrenat aquesta activitat amb el testimonia d'en Toni Vila, un jove de Caldes de Montbui, vinculat al col·legi dels escolapis, que fa uns anys va decidir marxar a Mèxic per col·laborar allí amb els projectes que hi fem els escolapis. 
Ens ha compartit la seva experiència: deixar la feina segura que tenia aquí, començar de zero, treballar amb nens i nenes de les barriades de la ciutat de Mexicali, a la frontera entre Mèxic i EUA, els programes per l'empoderament de les dones que fan...
Ha estat una bona experiència. Han estat 90 minuts amb en Toni que han valgut la pena. Els repetirem! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Canvis a la comunitat del Carme

Cada any, quan arriba el mes de juny, el provincial anuncia els canvis que es faran al llarg de l'estiu a les diverses comunitats. Aque...