dimarts, 3 de març del 2020

Per "despistats", nosaltres !!!!

Quin "despiste" portem!!
Ahir van venir a sopar a la comunitat l'equip d'educadors/es de la Fundació Social del Raval (FSR)i ens vàrem descuidar de fer la foto!
Érem una dotzena: 9 educadors/es i els 3 de la casa. Vam poder compartir la història de la FSR (Antic Esplai del Carme), les experiències de cadascú treballant amb els nois i noies que en són membres. Vam constatar que el barri, fa uns 30 anys estava molt malament però que poc a poc es va anar arreglant, que la gent arribava a final de mes, que va millorar la seguretat... però malauradament ja fa uns anys que torna a estar en un ràpid procés de degradació. 
Als sopar acostumen a fer el que podríem anomenar "experiències de vida"; es tracta senzillament de compartir alguna vivència o pensament que ens ha fet reflexionar o que ens ha fet créixer com a persones. En la roda d'"experiències de vida" vàrem compartir des de definicions de felicitat, a experiències davant de la malaltia, processos migratoris viscuts pels educadors/es (hi ha un francès i una mexicana)... però sobretot vam compartir l'experiència de poder treballar amb els 80 nois i noies, adolescents i joves, que participen de la vida de la Fundació. 
Què bo sentir que hi ha llista d'espera per poder entrar-hi, senyal de que fan molt bona feina. 
Gràcies per la vostra companyia, però sobretot gràcies per ser un referent per a tantes famílies del nostre barri.  I disculpeu el nostre "despiste fotogràfic". 
--------

Diuen que "más vale tarde que nunca". Hem demanat als amics de la FSR que ens enviin una foto, i aquí la teniu, Gràcies !!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Canvis a la comunitat del Carme

Cada any, quan arriba el mes de juny, el provincial anuncia els canvis que es faran al llarg de l'estiu a les diverses comunitats. Aque...